Udos blogg

Udos blogg

Om bloggen

Den här bloggen är min dagbok, som jag skriver för att hela världen ska kunna ta del av mitt liv och mina tankar - varsågoda!

Kursavslutning

DagbokPosted by Udo Sun, October 31, 2010 22:36:41
Nu är sista helgträffen av min Agilitytränarutbildning slut. Jag har blivit grym. Matte skulle däremot behöva gå minst ett år till. Jag har tränat på svåra banor nästan hela helgen. Idag sprang jag den här den här. Både framlänges och baklänges.


Den överkorsade tunneln var inte med och slalomet var lite mer uppvridet åt det håll som pilen visar. Eftersom den överkorsade tunneln inte fanns där den är på skissen, sprang matte en genväg mellan hinder fem och åtta, för att hinna göra sitt framförbyte samtidigt som jag hoppade över hinder sju. Och när jag var tvungen att snirkla mig igenom hela slalomet tog hon en genväg direkt mellan däcket och hinder 13. Trots det hade hon väldigt svårt för att vara på rätt position när hon skulle göra sina sid- och armbyten. Ibland sprang hon för fort och ibland för långsamt. Hon håller liksom inte riktigt ihop en hel kurshelg. Hennes hjärna orkar helt enkelt inte. Jag förstår inte riktigt varför; hon behöver ju iallafall inte hoppa över hinder och springa genom tunnlar och slalom. Det ända hon behöver göra är att hålla ögonen på mig, springa rätt väg och göra sina sid- och armbyten på rätt ställe. Hur svårt kan det vara?

Cartman fick träna dubbelbox också. Onödigt.

Idag fick jag inte heller träna hela dagen fastän detta är min kurs. Ninja skulle träna på hoppteknik. Det behövdes verkligen. Han kan ju inte hoppa ens hälften så högt som jag kan. Man undrar verkligen vad han ska ha de där långa benen till? Matte blev imponerad av att han kunde sitta still och titta på en leksak. Han är faktiskt åtta månader...  • Comments(0)//udosblogg.pudeltv.se/#post334