Udos blogg

Udos blogg

Om bloggen

Den här bloggen är min dagbok, som jag skriver för att hela världen ska kunna ta del av mitt liv och mina tankar - varsågoda!

Jag är bäst

DagbokPosted by Udo Sat, November 13, 2010 19:37:06

Idag har vi varit i skogen och letat efter borttappade rådjursklövar igen. Jag förstår verkligen inte hur Trollas matte kan slarva bort så många klövar i skogen på bara en vecka... Tur att jag är så himla grym på att spåra. Ninja och Cartman hittade med viss möda också varsin klöv. Nu är vi helt utarbetade allihop.

Cartman ligger i sängen med kompostgaller runt. Han drömmer och gnyr lite i sömnen. Cartman är ganska duktig på att spåra. Fast inte lika bra som jag förstås. Han villade bort sig litegrann på ett ställe. Det konstiga är att han inte tycker att det är speciellt kul att hitta klöven. Han är antagligen rädd för den. Han är ju så ängslig.

Ninja försöker hålla sig vaken men han somnar hela tiden i olika konstiga ställningar på golvet. Han stönar lite ibland för han drömmer också. Ninja är hemofobiker. Han tyckte att spåret var skitläskigt och var tvungen att skälla lite på det innan han började spåra. Matte säger att han var duktig. Matte tycker ju alltid att Ninja är duktig.

Fast hon erkänner faktiskt att det var jag som var allra bäst idag.  • Comments(4)//udosblogg.pudeltv.se/#post339