Udos blogg

Udos blogg

Om bloggen

Den här bloggen är min dagbok, som jag skriver för att hela världen ska kunna ta del av mitt liv och mina tankar - varsågoda!

Viltspår igen

DagbokPosted by Udo Sun, January 23, 2011 12:18:05
Min matte är facebook-missbrukare. Hon och hennes vänner blottlägger hela sina liv där. Och ibland skriver de om mig också. Helt utan mitt medgivande.

(Om man tycker att det är svårt att läsa kan man trycka Ctrl+ tills texten är lagom stor.)

Jag var grym som vanligt förstås. För en gång skull var matte med i matchen också. Det verkade nästan som att hon såg spåret i snön. Konstigt.
Nästa gång ska Trollas matte hålla min matte i koppel. Matte måste tydligen lära sig att bromsa. Min matte gillar att springa fort. Det är därför hon tycker agility är roligast. Själv tycker jag att det är viktigast att man är snygg.

Ninja fattade äntligen att klöven är ätbar.


Det gjorde inte Cartman. Han tycker fortfarande att klövar är äckliga och onödiga. Men han tränade lite lydnad på parkeringen istället.

Foto: Jenny Beckman (klicka på bilderna om du vill se mer)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Manne Thu, January 27, 2011 10:56:19

Det är inte bara ditt medgivande hon inte har Udo, i detta blogginlägg figurerar även min husse. Men han lär ruva på en gruvlig hämnd för detta övertramp.