Udos blogg

Udos blogg

Om bloggen

Den här bloggen är min dagbok, som jag skriver för att hela världen ska kunna ta del av mitt liv och mina tankar - varsågoda!

Blondin-Udos Blogg

DagbokPosted by Udo Sat, February 19, 2011 18:18:37
Som ni alla vet är ju detta först och främst en politisk blogg. I vanliga fall. Fast idag är det en modeblogg. Så... här är den: Dagens Outfit!


Ja, jag vet. Bilden är alldeles för bra för att det här ska kännas som en trovärdig modeblogg. Jag står ju inte upptryckt mot en ful garderobsdörr och jag har ingen ful blixtskugga bakom mig. Jag har inte ens röda ögon. Ljuset är mjukt och fint. Jag är naturligtvis också alldeles för vacker för att bilden ska passa egentligen. Och framförallt ser jag alldeles för intelligent ut. Men ni får försöka bortse från allt det där och istället koncentrera er på vad jag har på mig. Mössan.

Det är en modemössa. Den har en pälsboll. Himla modernt. Pälsbollen kommer troligtvis från en finsk blåräv. I Finland bor blårävarna på pälsfarmar. Ungefär som svenska minkar. Fast det är en ganska konstig jämförelse egentligen. Jag tror inte att särskilt många svenskar frivilligt skulle sätta på sig en minkpäls. Minkpäls är nämligen inte speciellt PK. Det är däremot helt okej att begå olaga intrång på svenska minkfarmar och släppa ut alla minkarna. Men det är ju för att alla vet att det är synd om svenska minkar. Finska blårävar däremot vet man absolut ingenting om. Och då är det troligtvis inte alls synd om dem!

Det är ju faktiskt försäljarnas ansvar att berätta för oss oskyldiga konsumenter hur blårävarna har det. Bara för att man köper en mössa måste man ju inte ta reda på vad det är för päls i pälsbollen. Eller hur djuren som levde i pälsen hade det när de levde i pälsen. Man har ju fullt upp med att konsumera. Eller hur?


Den snygga out-fit-bilden är förstås ett fotomontage. Jag har ju egentligen en alldeles egen pudelpälsboll på mitt huvud.

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Manne Sat, February 26, 2011 16:59:45

Äh. Det är inte värt besväret.


/M

Posted by Lena G Mon, February 21, 2011 22:32:36

Åh usch det är så gräsligt att jag orkar inte ens titta på filmen, man blir bara så himla ledsen. Bra att du föredrar pudelboll, Udo.

Posted by Udo Mon, February 21, 2011 09:55:33

Då kanske till och med du hade blivit snygg, Manne!

Posted by Manne Sun, February 20, 2011 21:01:51

Jag kan faktiskt också tänka mig att knöckla ihop en pudel till en boll och ha på huvudet.


/M

Posted by Udo Sun, February 20, 2011 10:37:33

Du har ju rätt som vanligt Nike; pudelbollar är snyggast!

Posted by Nike Sun, February 20, 2011 09:55:20

Kära kära Udo!
Som alltid ser du ju underbar ut. MEN jag får erkänna att du höll mig i spänning ganska länge. ÄR det så att Udo inte känner till vad det är han har på sig frågade jag mig nervöst? Eller rättare sagt inte har funderat över det. Jag andades ut när jag läste mer. Jag håller med dig om att det är många "oskyldiga" = obetänksamma konsumenter på två ben som har detta på huvudet. Det är därför BRA att du drar ditt strå till stacken så att vi alla kan tänka åtminstone lite bättre framöver. Och visst är du ÄNDÅ vackrare i din egen pudelboll. Det är jag oxå faktiskt!
Kram från Nike