Udos blogg

Udos blogg

Om bloggen

Den här bloggen är min dagbok, som jag skriver för att hela världen ska kunna ta del av mitt liv och mina tankar - varsågoda!

Vi är hemma igen

DagbokPosted by Udo Mon, March 07, 2011 22:57:57
Jag tror att matte har fått kennelhosta. Eller kanske ännu troligare någon farlig fårsjukdom. Hon är iallafall väldigt ömklig. Idag har hon bara legat i sängen och ätit glass och alvedon hela dagen. Vi har sluppit att gå långpromenad. Matte har bara hasat runt kvarteret med oss några gånger, iklädd rosa pyjamasbyxor, leriga muckboots och den gröna hästjackan som hon köpte på GBG Horseshow förra helgen. Jackan luktar redan får. Matte bryr sig inte så mycket om hur hon ser ut. Och tydligen inte hur hon luktar heller...
Klockan åtta på kvällen flyttade vi till soffan för att titta på Top Model.
Idag åkte rätt tjej ut.


Sen försökte jag titta på aktuellt också men då stängde matte av tv:n. Hon var trött sa hon. Så nu vet jag inte om rätt diktator åkte ut. Fast jag hörde något om amerikanska vapen och att Muammar Khaddafi ska strida in till döden. Det låter ju inte så trevligt. Det hade varit bättre om Tyra Banks och hennes panel hade röstat bort honom helt enkelt. Han ser ju inte klok ut. Och han har verkligen ingen vidare angenäm personlighet heller faktiskt.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lena G Tue, March 08, 2011 21:11:48

Grym bild, två coola snyggingar på en och samma gång liksom!